Voorjaarsproeverij

Vele wijnen van het oogstjaar 2018 zijn reeds bij ons gearriveerd. Na de indrukwekkende warme en lange zomer is er veel optimisme onder Europese wijnbouwers. De superieure kwaliteit  is veelbelovend!  We hebben ruim 60 wijnen voor u geselecteerd afkomstig uit de hele wereld passend bij het komende seizoen. Reden genoeg dus om samen met uw partner en/of (wijn)vrienden in te schrijven voor de aankomende voorjaarsproeverij van Maison Du Vin op: 

Vrijdag 12 april van 19 - 22 uur (menu vanaf 19u)

Zaterdag 13 april van 17 - 20 uur (menu vanaf 17u)
 

Wat kunt u van ons verwachten?

We verrassen u graag met een brede selectie wijnen uit ons assortiment. Proef en ontdek nieuwe aanwinsten en nieuwe oogstjaren van diverse wijnen. Uiteraard kunt u ook enkele pareltjes uit ons assortiment proeven om te schenken bij o.a. uw Paasbrunch of Paasdiner.
Naast de mooie voorjaarsselectie voor wat betreft de wijnen, zal Ladi Biosas (Griekse Olijfolie) ook op de proeverij aanwezig zijn om hun producten te laten proeven. Heerlijke, pure olijfolie!

Natuurlijk gelden er tijdens de voorjaarsproeverij gunstige proeverijprijzen!

Kosten:
Wij vragen een geringe bijdrage in de kosten van € 5,00 p.p. voor het bezoeken van de voorjaarsproeverij. Daarnaast serveert Waldrik Kremer van Sogno Catering voor de liefhebber weer een heerlijk 3-gangenmenu voor slechts € 18,95 p.p. De bijpassende wijnen bij het menu worden u aangeboden door Maison du Vin.

Reserveren:
Schrijf u in via e-mail info@maisonduvin.nl of bel op 013-5841210.
Wij willen graag weten:

- Welke datum u komt

- Het aantal personen

- Of u deelneemt aan alleen de proeverij of ook wil genieten van het diner 

Samengevat

1. Alleen bezoek wijnproeverij: € 5,00 p.p.
2. Bezoek voorjaarsproeverij én drie-gangen diner: € 23,95 p.p.
(€ 5,00 voor proeverij + € 18,95 voor menu)

Definitief:
Uw reservering is definitief als wij het totaalbedrag ontvangen op ons rekeningnummer NL86 ABNA 0245 612130 t.n.v. Maison du Vin Tilburg.

Introducés
Wilt u samen met (wijn)vrienden of familie komen proeven? U bent van harte welkom om uw introducés uit te nodigen voor deze voorjaarsproeverij.


Wij hopen u te mogen begroeten op een van de proefdagen!