December is dé maand om samen met familie en vrienden te genieten van mooie wijnen en lekker eten. We bieden u graag de gelegenheid om uw feestwijnen voor de komende december maand te selecteren. Daarom organiseren we voor u op vrijdag 29 november onze 

KERSTPROEVERIJ

van 18:00 tot 20:30 uur
Catering van 19:00 tot 21:30 uur

U bent van harte welkom op deze proeverij samen met uw partner en/ of wijnvrienden. Er staan voor u 45 feestelijke kwaliteitswijnen klaar om te proeven; aperitief, wit, rood, port en dessertwijnen. Tijdens de proeverij gelden speciale prijzen, voor u de ideale gelegenheid om uw wijnvoorraad voor de feestdagen aan te vullen en u te laten verrassen door het aanbod van Maison du Vin.

Kerstmenu

Waldrik Kremer van Sogno Catering serveert voor u deze avond een 3-gangen menu:

Voorgerecht
Rouleau van parelhoen, knolselderij, appel, walnoot met een cumberlandsaus

***
Hoofdgerecht
Wildstoof potje met rodekool, peertje, spruitjes en spelt
***

Nagerecht
Buch nöel vanille mousse met mango compote op krokante feuilletine bodem
***

Uw bijdrage in de kosten

Wij vragen een geringe bijdrage in de kosten van € 5,00 p.p. voor het bezoeken van de proeverij. Bovendien serveert Waldrik Kremer van Sogno Catering, voor de liefhebber weer een heerlijk 3-gangenmenu voor € 18,95 p.p. De bijpassende wijnen bij het menu worden u aangeboden door Maison du Vin.

Hoe te reserveren?

Mail naar info@maisonduvin.nl om in te schrijven, geef aan met hoeveel personen u wilt komen en of u gebruik wilt maken van het aanbod van de catering. U ontvangt van ons een bevestiging en reserveringsnummer waarmee u het totaalbedrag over kan maken naar rekening nummer: NL86 ABNA 0245 6121 30 t.n.v. Maison du Vin Tilburg.

Kostenoverzicht:

1. Alleen bezoek wijnproeverij: € 5,00 p.p.
2. Bezoek najaarsproeverij én drie-gangen diner: € 23,95 p.p.

(€ 5,00 voor proeverij + € 18,95 voor menu)
Uw reservering is definitief wanneer het totaalbedrag ontvangen is.

Introducees

Wilt u samen met vrienden of kennissen komen proeven? Dat is geen probleem. Wel ontvangen wij graag de naam én het e-mailadres van uw introducees zodat wij uw gasten kunnen opnemen in onze gastenlijst.

We verheugen ons om u te mogen begroeten op onze proeverij. Mocht u helaas verhinderd zijn zien we u graag in de winkel om te voorzien van wijn advies voor de feestdagen.

Met vriendelijke groet,

Diederick Swagemakers en het team van Maison du Vin