De dagen worden korter en de temperatuur daalt, dat vraagt om bijpassende seizoenswijnen. Graag nodigen wij u uit voor de najaarsproeverij van Maison Du Vin. In onze proefzaal staan ruim 65 wijnen voor u klaar om te proeven. We proberen zoveel mogelijk verschillende stijlen wijn aan te bieden en hierbij de eigenheid van ieder wijnland te respecteren. Proef en ontdek nieuwe aanwinsten en recente oogstjaren van bekende wijnhuizen. We zien u en uw (wijn)vrienden graag op een van onze proefdagen:
 
Vrijdag 18 oktober vanaf 18:00 - 21:00 uur (catering vanaf 19:00 uur)
Zaterdag 19 oktober vanaf 17:00 - 20:00 uur (catering vanaf 18:00 uur)

Uw bijdrage in de kosten
Wij vragen een bijdrage in de kosten van € 5,00 p.p. voor het bezoeken van de najaarsproeverij. Bovendien serveert Waldrik Kremer van Sogno Catering, voor de liefhebber weer een heerlijk 3-gangenmenu voor € 18,95 p.p. De bijpassende wijnen bij het menu worden u aangeboden door Maison du Vin.

 

Hoe te reserveren?
Klik op onderstaande button om in te schrijven, zodat wij weten op welke dag u komt, met hoeveel personen en of u gebruik wilt maken van het aanbod van de catering.

Maak het totaalbedrag over naar rek.nr. NL86 ABNA 0245 6121 30 t.n.v. Maison du Vin Tilburg.

Kostenoverzicht:
1. Alleen bezoek wijnproeverij: € 5,00 p.p.
2. Bezoek najaarsproeverij én drie-gangen diner: € 23,95 p.p.

(€ 5,00 voor proeverij + € 18,95 voor menu)
Uw reservering is definitief wanneer het totaalbedrag ontvangen is.

Introducés

Wilt u samen met vrienden of familie komen proeven? Geen probleem! U kunt introducés uitnodigen voor deze najaarsproeverij. Wel ontvangen wij graag de naam én het e-mailadres van uw introducés zodat wij uw gasten kunnen opnemen in onze gastenlijst.


Wij hopen u te mogen begroeten op een van de proefdagen!
 
Met vriendelijke groet,


Diederick Swagemakers