Vrijdag 6 oktober (18:00-21:00 uur) en zaterdag 7 oktober (16:00-19:00 uur) organiseren wij de najaarsproeverij van Maison Du Vin. We verrassen u graag met een brede selectie wijnen uit ons assortiment. Proef en ontdek nieuwe aanwinsten en recente oogstjaren van bekende wijnhuizen. Tevens kunt u enkele pareltjes uit ons assortiment proeven, o.a. Château Dauzac (Margaux Grand Cru Classé) en de topwijnen van Tenuta Rapitalà: Hugonis en Chardonnay Grand Cru.

Sara Maule van Tenuta Rapitalà is aanwezig om u persoonlijk extra uitleg te geven over haar prachtige wijnen uit Sicilië. De ultieme gelegenheid om uw vragen te stellen en deze prachtige wijnen eens naast elkaar te proeven. Niet alleen wij zijn razend enthousiast ook de Nederlandse en internationale pers is uitermate lovend.

Uw bijdrage in de kosten
Wij vragen een geringe bijdrage in de kosten van € 5,00 p.p. voor het bezoeken van de najaarsproeverij. Bovendien serveert onze huiscateraar Waldrik Kremer van Sogno Catering, voor de liefhebber weer een heerlijk 3-gangenmenu voor € 18,95 p.p. De bijpassende wijnen bij het menu worden u aangeboden door Maison du Vin.

Vitello Tonato
Dun gesneden kalfsvlees – tonijn - tomaat - kappertjes
***
Diamanthaas met rode wijnsaus
Crème van pastinaak - boontjes - spek - rozevalaardappeltjes
***
Trifle
Chocolade - peer - amandel

Tijdens de najaarsproeverij gelden speciale proeverij prijzen. U bent van harte welkom en kunt zich nu aanmelden via info@maisonduvin.nl

Diederick Swagemakers